Zielewattus?!?

Ik sta nou niet bepaald bekend als geiten-wollen-sokken-muts of zweefteef. Verre van durf ik zelfs te beweren…

Ik ben nogal aanwezig (gewoon enthousiast ) zelfs als ik mijn mond niet open doe. Ik heb een grote voorliefde voor sarcasme. Ik hou van harde humor. Ik ben innig bevriend met Marlboro en Coca Cola. Ik ben een gangmaker. Tamelijk rebels. Op een positieve manier stout. Iets te vaak gelinkt met woorden als fuck en tering en #battleagainsttheass. Behoorlijk wars van betweterigheid en zelfs *fluistert* autoriteit…. Niet bepaald de eerste dingen die in je opkomen bij een spiritueel persoon.

Vandaag komt mijn comming out: Ik ben, zeg maar, lid van de Anonieme Intuitieven  (zou daar ook een bijeenkomst voor zijn?). Want ondanks de grote bek, ben ik me ontzettend bewust van “het onzichtbare”. Ik Voel, in het extreme, Ik Zie, Ik Weet en ik Neem Op. Eigenlijk praktisch alles wat er volgens de unbelievers onder ons niet is.

En in die hoedanigheid onderzoek ik met verve de meest uiteenlopende dingen. Voetreflex, Cranio-Sacraal Therapie, Familie opstellingen, Energetische therapieën , alternatieve geneeskunde, Mediums. Been there, Done that. En JA er zijn aardig wat Bullshit figuren bij!!

Zo weet ik nog dat ik bij een mannelijk energetische therapeut ben geweest die mij aanraadde om mezelf te visualiseren. Op zich niks mis mee. Behalve dan dat ik mezelf in een grote glazen stolp op de bodem van de zee moest zetten. Die stolp dan vast moest zetten met grote zware scheepstouwen (uuhm ik sta onder een glazen stolp, hoe krijg ik die touwen vast?). Nog wat water-werende kit om de randjes af te sluiten (hallo!!! Ik wil ook zuurstof!) en dan in het midden van mijn stolp de mantra moest herhalen “jouw energie komt niet bij mij, ik ben veilig” (huhuh en gestorven… en trouwens hoe kom ik in godsnaam op de bodem van de zee? Met mijn haren nog in de plooi en mijn make-up op mijn gezicht i.p.v. mijn knieën?!?) Op deze manier kon ik voorkomen dat ik onrustig word van andere mensen. KOEKOEK….

Hartstikke dikke prima als dit voor jou werkt. Ik ben daar te praktisch voor. En te onstuimig ook, verwacht ik. Want waar ik geloof in visualisaties, neem ik niet de tijd om voor elke situatie met veel mensen eerst een kwartier naar de bodem van de zee te zwemmen. En sorry…die  manier van focus wil ik mezelf ook niet aan leren, want ik weet dat mijn spontaniteit een van mijn beste kenmerken is.

Anyways, wat deze spirituele nieuwsgierigheid wèl cool maakt zijn de mensen op je pad die Écht iets kunnen. Mensen die je van je sokken blazen. Mensen die je instant laten inzien WAUW! Werkt dat zo?!! Zo kwam ik door een opmerking van mijn Mentor-in-Kwadraat ( de meest bijzondere vrouw in mijn leven) bij Sandra. Niet eens op aanraden van, of door een uitgebreid verhaal. Nee, de naam werd genoemd met een heel summiere uitleg van wat ze deed. En het enige dat ik dacht was “google! Want daar moet ik heen” .

Sandra maakt Zielsbolletjes.  ZIELSWATTUS?!? Nou, Zielsbolletjes dus. Een intens persoonlijke tekening. Met tijdens het kleuren een uitleg waar je oren van gaan flapperen. Niet alleen omdat Sandra je tot op het bot lijkt te kennen. Vooral omdat ze jouw struikelblokken goed weet te benoemen. Met werkbare en duidelijke adviezen daarbij. Als je bij Sandra bent geweest stroomt opeens van alles. Ultiem vaag natuurlijk.  En toch voel je het letterlijk.  Ze ziet er uit als iemand die zo aan kan schuiven bij je verjaardag. Ze heeft een heerlijk Brabants accent. Onmogelijk om met een Brabants accent zweverig over te komen ( waar bij het Limburgs alles lijkt te zweven, maar misschien komt dat door Dylano een typetje van Dennis van de Ven bij Neonletters).

Sandra oreert niet. Sandra kletst. Alsof je een gesprek hebt met een vriendin, wijntje erbij, op het terras. En ondertussen laat ze jou dus JOU zien. “En wat moet ik daar dan mee?” hoor ik je denken “Ik kan ook in de spiegel kijken”… Klopt. Alleen Sandra helpt je verder. Sandra laat je nieuwe stappen zetten. Ze laat je inzien wat je doet en niet meer hoeft te doen. Ze laat je zien wat jouw pad is. Ze geeft je het zelfvertrouwen en het geloof waarvan je niet wist dat het in je zit. Deels meteen. En deels in de weken die volgen. Jouw zielsbolletje zal je bezig houden. En als reminder heb je een prachtige kleurrijke tekening  waar alleen jij de precieze betekenis van weet.

Oh  enneh… ja er kunnen ook overleden dierbaren voorbij komen. Met interessant nieuws. Beetje spooky misschien, wel  ontzettend waardevol. En ik had gezegd dat sommige mensen Écht iets kunnen… dus!

Bij deze mijn dikke tip, menschen! Ga eens op consult bij Sandra. *staat op* “Hallo ik ben Reen en ik ben een Anonieme Intuïtieve.”

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link!

www.lichtinjezelf.nl

 

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.