Proberen….

Iedereen kent dat wel, dat je iets heel graag wilt, en je blijft proberen…

DONT!!

Als je iets heel graag wilt, zul je er iets voor moeten DOEN. Proberen bestaat niet. Of je doet iets, of je doet iets niet. Daar zit niks tussen. Nu is natuurlijk het ene doen het andere niet. Sommige dingen zijn enorm spannend, ronduit eng zelf. Juist deze zaken zorgen ervoor dat je als mens groeit.

Risico’s nemen hoort ook bij leven. Er is nog nooit iemand ergens succesvol in geweest zonder daarvoor enige risico te nemen. Een breed begrip succesvol. En toch iets dat ieder mens nastreeft. Of je het nu hebt over werk, passie, ambitie of persoonlijkheid. Iedereen wil succesvol zijn.

En hoe bereik je je succes? Door te DOEN. Maak een plan, schrijf de stappen op die daarvoor nodig zijn en ga stap voor stap op weg. Het maakt niet uit of je er lang of kort over doet. Of je er via een omweg komt, of er beren op de weg staan en of je hindernissen zult tegen komen.
Van al die dingen leer je en groei je als mens.

Nu lijkt het verband tussen succesvol zijn en je uiterlijk vergezocht. Toch zijn je uiterlijk en uitstraling van essentieel belang om succes te behalen! Sterker nog, ik ben van mening dat je zonder de goede uitstraling geen succes zult bereiken!

Het zit hem allemaal in de indruk die jij afgeeft naar de wereld. Langzaamaan beginnen steeds meer mensen te beseffen dat je eerste indruk heel belangrijk is. Denk maar eens aan een sollicitatiegesprek. Of de eerste keer dat je iemand ontmoet. In de eerste paar seconden zorgt jouw uiterlijk voor de mening die iemand zich over jou vormt. En zal er gehandeld worden naar die mening.

En zo werkt het ook in de spiegel. Jouw uiterlijk vormt de mening die jij hebt over jezelf. Als jij niet blij bent wat jij in de spiegel aantreft, zul je daar (onbewust) naar handelen. Mode is hierin niet belangrijk, heel erg knap ook niet. Het gaat om de juiste proporties, de juiste kleuren en de juiste inzet.

Doe dus moeite voor je verzorging, doe moeite voor je kapsel, je make-up en je outfit. Laat zien dat je jezelf serieus neemt en waardeert. Des te meer zal je omgeving je serieus nemen en waarderen. En des te succesvoller zul je zijn!

Alles staat of valt met jouw spiegelbeeld!

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.