#clean9 Dag 9:

Forever Clean 9 is een detox programma om je lichaam te reinigen en te ontgiften. Een 9 daagse kuur op basis van Aloë Vera. In 9 dagen schoont je lijf op en maak je desgewenst een goede start om af te vallen. Aangezien mijn motto is starten bij de basis, vind ik het belangrijk om je lijf eens in de zoveel tijd te resetten. Jezelf ontdoen van overtollig suiker, calorieën en levensmiddelen die je niet per definitie nodig hebt. Deze keer heb ik gekozen voor het Clean9 programma. Ik houd op de site en Facebook een dagboek bij met al mijn ervaringen. Wie weet stimuleert het jou om ook je lijf winter-weerbaar te maken!

‪#‎clean9‬ dag 9:

IT’S A WRAP, menschen! De laatste dag zit er op. Okay nog een paar koppen groene thee naar binnen kloeken. Waar ik dan meteen voorlopig klaar mee ben! Ik was een beetje laat met m’n ontbijt vanochtend. De vezels dus maar overgeslagen. Voor m’n salade voor de lunch die ik vandaag mocht had ik geen tijd, dus ik heb gewoon een shake gemaakt . Verder groene thee, groene thee en … Groene thee. Zucht. Het avond eten ietwat aangepast. Eiermie ipv rijst, netjes met kip en roerbak groenten. Net als de rest van het gezin, want toevallig worden ze daar hier thuis wekelijks dolgelukkig van. En nu dus met groene thee op de bank. Klaar te wezen. Morgenochtend the final results eens bekijken. En morgenmiddag aan de UITGEBREIDE VRIMIBO! Met wijn. En snackjes uit de frietpan. En mayonaise. En toastjes. En wat ik morgen in de appie nog tegenkom. En dan start ik zaterdagochtend laat op de ochtend, want ik hoef niet in het holst van de nacht naar een sportclubje, met een wit, zacht broodje met gebakken ei en mayonaise. En na de hockey van Jules pak ik een ijskoud blikje Coca-Cola…
Okay, Okay, daarna doe ik weer normaal. Echt. Denk ik. Misschien. 
Ik ga nog ff een kopje groene thee halen, zoooooooo’n zin in!

Eindconclusie:

JEUZUS!!!! Het waren toch echt maar 9 dagen….
Eindresultaat: 5 KILO eraf en in totaal 15 cm kwijt, waarvan 5 cm van m’n bovenbenen! Heb meteen ff de broek geprobeerd waar ik al meer dan 2 jaar niet meer in kom: hij pást!!!! Dus ondanks dat dit niet mijn inzet was…
It’s a good day 

Ben je ook overtuigd? Kijk op www.goforfit.flp.com of neem contact op metJacqueline Wijnhoven-Hoeks +31 6 27 55 30 14

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.