#Clean9 Dag 7

Forever Clean 9 is een detox programma om je lichaam te reinigen en te ontgiften. Een 9 daagse kuur op basis van Aloë Vera. In 9 dagen schoont je lijf op en maak je desgewenst een goede start om af te vallen. Aangezien mijn motto is starten bij de basis, vind ik het belangrijk om je lijf eens in de zoveel tijd te resetten. Jezelf ontdoen van overtollig suiker, calorieën en levensmiddelen die je niet per definitie nodig hebt. Deze keer heb ik gekozen voor het Clean9 programma. Ik houd op de site en Facebook een dagboek bij met al mijn ervaringen. Wie weet stimuleert het jou om ook je lijf winter-weerbaar te maken!

‪#‎clean9‬ dag 7:

Tsja het aftellen is begonnen. Ik ben gewend aan het ritme, dus de dag valt mee. Ff stressen aan het eind van de middag omdat kind 2 paardrijles heeft en ikzelf daarna naar de yoga wil. Aangezien het avond eten de enige lekker maaltijd van de dag is, verander ik in een hyena als daar iets tussen dreigt te komen! Het kroost mag mama dus niks vragen als mijn eten warm op m’n bord ligt. Miss BamBam had dat al snel feilloos in de gaten waardoor ze steevast zegt “vraag nou maar aan papa, want mama zit even te genieten” . ANYWAYS tijdtechnisch was het vandaag een uitdaging. Gelukkig heb ik een goede kok thuis die braaf de gewenste maaltijd voor me klaar had staan zodat ik daarna meteen door kon. Bij de yoga, waar ik op een ruk-plaats stond, zodat ik een groot gedeelte van de les tussen mijn benen door naar m’n eigen ass stond te kijken (Jup hij is toch écht kleiner ) besefte ik opeens wat de #clean9 voor mij zo lastig maakt. Nee ik heb geen hónger en ja de groene thee komt m’n neus uit, en toch ik mis geen enkel ding zó erg dat ik er depressief van word. Okay m’n blikje cola is mijn grote blij en een glas wijn op een goed moment ook. En toch “crave” ik er niet naar, word ik er niet wanhopig van. Het is gewoon het NIET MOGEN! Een zware aantasting van mijn vrijheid. Dát valt me zwaar. Sterker nog ik verander in een recalcitrante kleuter bij ieder NIET MOGEN. Niet mogen = ik wil ik wil ik wil! Waar ik op gewone dagen me echt niet volduw met veel en fout voedsel, word ik nu nukkig bij enkel het idee dat de mogelijkheid er niet is. Blijkbaar hecht ik errug veel waarde aan doen en eten waar ik op dat moment zin in heb. Dus wederom mindset. En aftellen… Zodat ik over twee dagen énorm kan genieten van mijn vrijheid!

 

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.