#clean9 Dag 6

Forever Clean 9 is een detox programma om je lichaam te reinigen en te ontgiften. Een 9 daagse kuur op basis van Aloë Vera. In 9 dagen schoont je lijf op en maak je desgewenst een goede start om af te vallen. Aangezien mijn motto is starten bij de basis, vind ik het belangrijk om je lijf eens in de zoveel tijd te resetten. Jezelf ontdoen van overtollig suiker, calorieën en levensmiddelen die je niet per definitie nodig hebt. Deze keer heb ik gekozen voor het Clean9 programma. Ik houd op de site en Facebook een dagboek bij met al mijn ervaringen. Wie weet stimuleert het jou om ook je lijf winter-weerbaar te maken!

Dag 6 ‪#‎clean9‬:
Zo die energieboost is gevonden. Vannacht welteverstaan! Heb geen oog dicht gedaan . Gewoon wakker.
Vanochtend bij het op staan was ik nog steeds niet moe, dat kwam dan wel goed uit. Woord bij daad gevoegd en na m’n shake meteen op m’n fiets gestapt. 25 km en, heel raar, 25 km wind tegen! Bij thuiskomst de vezels erin, douchen en aan het werk. Best fijn om zoveel tijd over te hebben. Waar je anders behoorlijk lang met verschillende maaltijden bezig bent, schud je nu een x met je beker en werkt al drinkend gewoon verder. ‘S avonds Hubstert een rundersteak voor me laten maken, met champignons en een gepofte aardappel. Serieus, als je me dat iedere avond voorschotelt hoor je mij niet klagen! Meteen door naar nog een werk-afspraak. Een appeltje bij thuiskomst en de dag zit er weer op.
Conclusie: het went! 

 

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.