#Clean9 dag 5:

Forever Clean 9 is een detox programma om je lichaam te reinigen en te ontgiften. Een 9 daagse kuur op basis van Aloë Vera. In 9 dagen schoont je lijf op en maak je desgewenst een goede start om af te vallen. Aangezien mijn motto is starten bij de basis, vind ik het belangrijk om je lijf eens in de zoveel tijd te resetten. Jezelf ontdoen van overtollig suiker, calorieën en levensmiddelen die je niet per definitie nodig hebt. Deze keer heb ik gekozen voor het Clean9 programma. Ik houd op de site en Facebook een dagboek bij met al mijn ervaringen. Wie weet stimuleert het jou om ook je lijf winter-weerbaar te maken!

Dag 5 ‪#‎clean9‬:
Die fitheid uit de slogan van clean 9 is duidelijk aan mij voorbij gegaan! Waar ik anderen hoor over extra energie ben ik juist compleet futloos. Kan natuurlijk ook te maken hebben met m’n lazy-sunday ritueel vandaag. Heb m’n pjs niet uitgehad (wel huishoudelijke verplichting verricht, Jeuzus wat haat ik strijken. Doe ik zo min mogelijk! waardoor nu de mount Everest op het program stond ). Dat het iedere x als ik op sta zwart voor m’n ogen word, maakt het ook errug verleidelijk om gewoon te blijven zitten. Morgen maar eens wat sportieve activiteiten uitproberen…

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.