#Clean9 dag 3:

Forever Clean 9 is een detox programma om je lichaam te reinigen en te ontgiften. Een 9 daagse kuur op basis van Aloë Vera. In 9 dagen schoont je lijf op en maak je desgewenst een goede start om af te vallen. Aangezien mijn motto is starten bij de basis, vind ik het belangrijk om je lijf eens in de zoveel tijd te resetten. Jezelf ontdoen van overtollig suiker, calorieën en levensmiddelen die je niet per definitie nodig hebt. Deze keer heb ik gekozen voor het Clean9 programma. Ik houd op de site en Facebook een dagboek bij met al mijn ervaringen. Wie weet stimuleert het jou om ook je lijf winter-weerbaar te maken!

Ik moest vanochtend om half 8 in m’n auto zitten naar Arnhem. Dat is op zichzelf al een uitdaging voor mij en mijn voorliefde voor de snooze-knop. Nu moest ik echter ook al m’n toelie al klaar maken. In het holst van de nacht stond ik dus 2 shakes te maken (1 incl bosbessen en 1 incl appelmoes en kaneel), goed verpakken, want daar was geen mogelijkheid om shakes te staan maken, daarna snel douchen, aankleden en op het nippertje op tijd in m’n auto. Zo’n beker is wel ultra makkelijk in de auto, dus geen uitdaging daar. Des te groter was de uitdaging om vanuit de parkeergarage met hutkoffer en grote spiegel windcode geel te trotseren om naar het pand van bestemming bekomen. Ik heb van 4 verschillende marktkoopmannen gehoord “hey schoonheid, spiegeltje spiegeltje aan de wand, jij bent vast de mooiste van het land. Compleet afgezaagd. En zeker drie fietsers een bijna-doodervaring laten beleven doordat ik met spiegel en al alle kanten op waaide. De uitdaging van de dag was toen al goed te voelen, want na 2 dgn geen voedsel sta ik toch wat wankel op m’n benen. Niet heel relaxed als je 4 bootcamp-trainingen moet geven aan 40 vrouwen. Tussendoor hier en daar een wortel weg gekauwd. De vezels hielpen ook niet echt. De training was voor de ambtenaren van procincie Gelderland. Dus ik ging ervan uit dat de lunch overslaan easy zou zijn. NIET DUS! Bij de koffie waren er al petit fours en de lunch was volledig gebaseerd op high-tea . Incl taarten en scones met clothed Cream . De discussies mbt m’n detox zijn ook hier weer aan bod gekomen. Typisch dat iedereen er van uit gaat dat je wilt afvallen. Zo niet mijn insteek! Ik wil ontgiften en m’n lijf resetten, zodat je na die 9 dagen weer bewust bent van wat je allemaal naar binnen propt. Dat je daarbij ook kilo’s en centimeters kwijtraakt is voor mij ondergeschikt. De discipline die je nodig hebt blijft ook heel waardevol, het doet echt iets met je mindset om op deze manier je lijf uit te dagen. Mijn shake heb ik uiteindelijk in de auto terug genuttigd, geen zin om met m’n bidon tussen al die vrouwen te staan. Flink rondgecrossed om uiteindelijk bij de 8e verjaardag van mijn grootste kleine vriendin aan te komen. Wederom taart getrotseerd en M staan helpen met de soep en broodjes knakworst met MAYO. Deed me eigenlijk niks… Niet omdat ik opeens genezen ben van heerlijk vet eten, des te meer omdat ik het zoooooooo fakkin irritant vond dat ik samen was met de gezelligste familie van Nederland (I just  alle koerselmannetjes) en dus GEEN WIJN mocht !!! Ik mocht natuurlijk avond eten vandaag. Broodje knakworst is wel iets meer dan 600 calorieën, dus had een salade gehaald bij de appie. Dolgelukkig heb ik die gegeten. Daarna had ik buikpijn maar geen honger . Al met al dag overleefd. Nog 6 te gaan…

Wel heel tof dat mensen blijkbaar zo geïnspireerd worden dat ze vandaag nog een pakket zijn gaan halen bij Jacqueline. Wil jij ook meer weten?Www.goforfit.flp.nl of neem contact op met Jacqueline op +31 6 27 55 30 14

Related Posts

No related posts found.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.